З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Австралійський суд побачив у "Сімпсонах" дитячу порнографію

Австралійський суд побачив у "Сімпсонах" дитячу порнографію

фото Австралійський суд побачив у "Сімпсонах" дитячу порнографію
В Австралії суддя визнав дитячою порнографією ролик, у якому герої мультиплікаційного телесеріалу "Сімпсони" займаються сексом. Жителя Сіднея судили за те, що він проглядав на своєму комп'ютері ці анімаційні ролики. Проте він уникнув тюремного вироку - його було засуджено до штрафу розміром у 2 тис доларів, пише сьогодні Бі-Бі-Сі.

Суддя Майкл Адамс заявив, що анімаційне зображення статевого акту за участю героїв популярного мультфільму теж може вважатися дитячою порнографією, а намальовані персонажі можуть зображати цілком реальних людей.

За словами судді, закон про дитячу порнографію покликаний зупинити сексуальну експлуатацію і наругу над дітьми та запобігати розповсюдженню зображень за участю неповнолітніх.

У випадку ж із "Сімпсонами", як сказано в ухвалі судді, мультиплікаційні картинки можуть "розпалити потребу у фізичній дії, що включає насильство над дітьми".

Втім, захист продовжує наполягати на тому, що сімейство Сімпсонів з мультсеріалу явно не можна прийняти за людей. Адвокати засудженого планують оскаржити рішення суду.

А ось у Венесуелі "Сімпсонів" не тільки розкритикували, але і заборонили, вирішивши, що серіал потенційно може погано впливати на дітей, і замінили його на "Рятувальників Малібу".

Не зважаючи ні на що "Сімпсони" залишаються одним із найпопулярніших мультсеріалів сучасного світу. Ще одним доказом цього є те, що у вересні анімаційний комедійний серіал в десятий раз отримав престижну премію Creative Arts Emmy Awards. Мало того, минулого року обличчя героїв знаменитої сімейки з'явилися на грошах - фальшивих, звичайно, створених як сувенір.
Всі зображення до публікації Австралійський суд побачив у "Сімпсонах" дитячу порнографію
Категорія:Культура| Перегляд:1111| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.