З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Артист року від MTV

Артист року від MTV

фото Артист року від MTV
Серед досягнень Кеті Перрі експерти телеканалу відзначили її рекорд в хіт-параді Billboard (п'ять синглів з однієї платівки посіли перше місце чарта), успішний гастрольний тур, а також відеокліпи, один з яких, Firework, отримав головну нагороду MTV Video Music Awards.

Найкращою піснею 2011 року MTV назвав композицію Rolling in the Deep Адель. Її конкурентами в цій категорії були Super Bass Нікі Мінаж і We Found Love Ріанни.

Найкращим електронним музикантом року за версією MTV став Skrillex, який нещодавно отримав п'ять номінацій на премію Греммі. У голосуванні експертів MTV він зокрема випередив Девід Гетту і deadmau5.

Найкращим живим виступом 2011 року за версією MTV став Hurricane від 30 Seconds to Mars.

Нагадаємо, що в серпні 2011 року Кеті Перрі отримала головну нагороду MTV Video Music Awards - в номінації Відео року - за кліп Fireworks. У листопаді на церемонії MTV European Music Awards-2011 Кеті Перрі завоювала нагороду в номінації Найкращий живий виступ.
Категорія:Культура| Перегляд:641| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.