З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Арешт Тимошенко це катастрофа вважають Євросоціалісти і хочуть бачити Януковича в Брюсселі

Арешт Тимошенко це катастрофа вважають Євросоціалісти і хочуть бачити Януковича в Брюсселі

фото Арешт Тимошенко це катастрофа вважають Євросоціалісти і хочуть бачити Януковича в Брюсселі
Депутат Європейського парламенту Марек Сівець (група соціалістів, Польща) висловлюється категорично проти можливого скасування візиту президента Віктора Януковича до Брюсселя і наполягає на тому, щоб глава української держави приїхав до столиці ЄС, передає "Iнтерфакс-Україна".

Відповідаючи на запитання журналістів у вівторок у Брюсселі щодо висловленої раніше пропозиції відкласти візит Януковича до Брюсселя, Сівець сказав: "Я думаю, що Янукович має приїхати до Брюсселя. Так, це буде не найкомфортніший візит, тому що він відповідатиме на запитання (що стосуються ситуації навколо екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко - ред.). Я думаю, що не буде продуктивним скасовувати візит".

Характеризуючи ситуацію загалом у світлі ухвалення обвинувального вироку Тимошенко у вівторок, Сівець назвав це "катастрофою".

"З політичної точки зору це катастрофа для всіх нас. У нас була хороша можливість завершити переговори щодо Угоди про асоціацію, але ми отримали дуже серйозну перешкоду, і це - катастрофа", - сказав він.

Водночас депутат висловився за продовження переговорів щодо Угоди.

"Але переговори - це не завершення історії. Сьогодні було досить чітко сказано, що буде дуже важко отримати підписи під цей документ (ратифікацію Угоди – ред.)", - уточнив він.

Як очікується, Янукович відвідає з візитом Брюссель 20 жовтня.
Категорія:Новини світ| Перегляд:721| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Янукович, Брюссель, євросоціалісти, арешт, Тимошенко, катастрофа
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.