З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси » Анонси

Анонси

фото Анонси
Літературний музей Прикарпаття (філіал Івано-Франківського краєзнавчого музею) запрошує відвідати виставку до ювілею української письменниці Марії Вайно. Експозиція виставки знайомить відвідувача з творчим доробком поетеси, новелістки, кіносценариста Марії Вайно.

Кіносценарій психологічної драми «Чоловік в кредит, або Четвертий варіант» - лауреат всеукраїнського конкурсу романів та кіносценарії «Коронація слова» (м. Київ, 2000 та 2005 рр.).

Марія Вайно – лауреат міської премії ім. І.Франка (2002 р.) за кіносценарії «Темний двір, або Рапсодія для струнного квартету», «Свекрушина».

Виставка працює з 14 березня 2011 р.

Адреса музею: м. Івано-Франківськ, вул. Б.Лепкого, 27, тел.: 2-50-47

Івано-Франківський краєзнавчий музей запрошує відвідати персональну виставку Заслуженого лікаря України, нейрохірурга обласної клінічної лікарні Юліана Худецького. Фотовиставка організована за підтримки управління культури облдержадміністрації.

На виставці представлено більше ста робіт автора. Його роботи доволі емоційно відображають красу довкілля, передають загадковий внутрішній світ природи, а художній рівень фотомайстерності визначається, передусім, обдарованістю і творчою індивідуальністю. У світлинах легко простежується, що автор, перш ніж зробити знімок, намагається відчути і збагнути природу, порозумітися з нею.

Юліан Худецький, як і всі фотографи нашого часу, любить рух і характерну обстановку. З його фотосумки можна почути запах трав карпатської полонини, а іншим разом – помітити на фотоапараті цятки солі, що їх залишили бризки Середземного моря. Він шукає і знаходить місця, у зображеннях яких постає краса нашої землі. Юліан Прокопович – скромний фотограф. Такими скромними бувають, як правило ті, хто вміє бачити і відчувати.
Категорія:Анонси| Перегляд:954| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): музей, виставка, Вайно, Худецький, Анонс
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.