З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Андруховичу сниться, що він має застрелити Януковича

Андруховичу сниться, що він має застрелити Януковича

фото Андруховичу сниться, що він має застрелити Януковича
Український письменник Юрій Андрухович зізнався, що йому часто снилося, що він повинен застрелити президента Віктора Януковича. Про це Андрухович розповів в інтерв'ю польській газеті Rzeczpospolita.

Відповідаючи на запитання, чи хвилюють його швидкі кроки України у бік Росії, письменник заявив:

"Це риторичне запитання. Очевидно, що хвилюють. Кожен із цих кроків робиться без озирання у минуле. Ці кроки ведуть українську державність у глухий кут. Я, наприклад, ніколи не думав, що у моїй душі народяться майже терористичні схильності. Що мені буде снитися, як я повинен застрелити Януковича. У мене був період, коли мені снилися такі сни".

Водночас Андрухович запевнив, що він - "мирно налаштована людина, яка не ставить насилля вище за всі інші методи боротьби", повідомляє ТСН.

Він також переконаний, що "для Януковича ідеальною є така система, яку створив у Росії Володимир Путін".

На запитання "що ви думаєте про Януковича, чи згідні ви з думкою, що він - маріонетка Москви", Андрухович відповів:

"Певною мірою так, але це складніша справа. Якщо він і не є маріонеткою, то точно наслідувачем, таким собі епігоном Москви. Для Януковича ідеальною є така система, яку створив у Росії Володимир Путін. Ми наближаємося до цього швидким кроком".

Також Андрухович переконаний, що запізно боятися того, що Україна перестане бути українською, що зникне її мова і культура. "Запізно боятися. Маємо справу із реальністю", - наголосив Андрухович.

Як ми повідомляли, 10 вересня, українська інтелігенція закликала США, Велику Британію, Францію і Китай скликати міжнародну конференцію країн-гарантів Будапештського меморандуму для забезпечення гарантій безпеки України.

Автори звернення, а це Андрухович, Оксана Забужко, В'ячеслав Брюховецький, Семен Глузман, Микола Жулинський, Василь Кремень, Сергій Комісаренко, Мирослав Попович, Леонід Кравчук, Левко Лук'яненко та інші, закликали світ застерегти РФ від втручання у внутрішні справи України.
Категорія:Культура| Перегляд:717| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.