З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Alyoshа вже знає, під яким номером буде виступати

Alyoshа вже знає, під яким номером буде виступати

фото Alyoshа вже знає, під яким номером буде виступати
У столиці Норвегії пройшло жеребкування, яке визначило порядок участі артистів у 55-му міжнародному конкурсі пісні "Євробачення-2010". Учасниця від України Alyoshа виступить у другому півфіналі, 27 травня, під номером вісім.

- Лазарович не здається: він має намір звернутися до суду
- Кіркоров запропонував українці свою пісню для "Євробачення"

За підсумками жеребкування, в першому півфіналі 25 травня виступлять 17 виконавців у такому порядку: Молдова, Росія, Естонія, Словаччина, Фінляндія, Латвія, Сербія, Боснія і Герцеговина, Польща, Бельгія, Мальта, Албанія, Греція, Португалія, Македонія, Бєларусь, Ісландія, передають Подробности.ua.

У другому півфіналі, 27 травня, на сцену вийдуть представники Литви, Вірменії, Ізраїлю, Данії, Швейцарії, Швеції, Азербайджану, України, Нідерландів, Румунії, Словенії, Ірландії, Болгарії, Кіпру, Хорватії, Грузії, Туреччини.

Фінал шоу відбудеться 29 травня. Автоматично до фіналу потрапляють учасники від країн-організаторів "Євробачення" - Іспанії, Великої Британії, Франції та Німеччини. За підсумками голосування у фінал потраплять по десять учасників з кожного півфіналу.

Рішенням НТКУ Україну на "Євробаченні-2010" повинен був представляти співак Василь Лазарович. Однак після приходу нового керівництва НТКУ було вирішено провести відкритий національний відбір.

В результаті конкурсу було вирішено відправити в Осло співачку Олену Кучер Alyoshа з піснею "To be free". Проте наступного ж дня після Нацвідбору співачку звинуватили в плагіаті, а згодом їй запропонували змінити пісню для "Євробачення-2010".

Європейський мовний союз оштрафував НТКУ за те, що вона не надала конкурсну пісню у встановлений термін (22 березня). Як відзначає газета "Сегодня", EBU буде штрафувати НТКУ за кожен день відсутності пісні.

Як заявляє керівництво НТКУ, "штраф буде виплачений не за рахунок держбюджету і платників податків, а буде вирахуваний з коштів, що перераховуються на канал міжнародними спонсорами "Євробачення". Сума штрафу не оголошується.

Ювілейний 55-й пісенний конкурс "Євробачення" цього року пройде в норвезькому Осло 25, 27 і 29 травня.

Лазарович не здається: він має намір звернутися до суду

Екс-кандидат на участь у "Євробаченні" Василь Лазарович оголосив про намір звернутися до Європейського суду.

"Ще нічого не втрачено. Минулого року був такий же казус в Європі, і артиста змінили за місяць до конкурсу. Я буду боротися за те, щоб національний відбір визнали нелегітимним і залишили мою кандидатуру," - заявив він вчора на прес-конференції.

У другій половині вчорашнього дня директор співака Ольга Яринич надала ЗМІ дещо іншу інформацію, суть якої в тому, що відстоювати свої права Лазарович буде в українських судах.

"Не хочемо псувати імідж нашої країни. Василь виступає не за свою кандидатуру, а за чесність виборів. Він готовий поступитися місцем людині, яка дійсно, згідно з SMS-голосуванням та рішенням членів журі, була обрана чесним шляхом", - пояснила Яринич.

Звертатися до суду співак має намір після того, як отримає на руки протоколи SMS-голосування. "Адже за неофіційними даними Василь знаходиться на одній з двох лідируючих позицій та, отримавши протоколи, ми доведемо нелегітимність нацвідбору", - упевнена директор співака.

"Перед Василем повинні вибачитися і відшкодувати йому фінансовий і моральний збиток," - заявила вона. За словами Яринич, НТКУ відмовляється оприлюднити дані по SMS-голосування. "З чого ви взяли? - здивувався віце-президент НТКУ Валід Арфуш. - До п'ятниці всі дані будуть оприлюднені".
Категорія:Культура| Перегляд:791| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.