З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Alyosha поїде в Осло з піснею про добрих людей "Sweet people"

Alyosha поїде в Осло з піснею про добрих людей "Sweet people"

фото Alyosha поїде в Осло з піснею про добрих людей "Sweet people"
Після всіх скандальних перипетій (звинувачення в плагіаті, незаконному розміщенні пісні-переможниці "To be free" в Інтернеті тощо) для співачки Alyoshа нарешті була відібрана нова композиція, з якою дівчина і виступить у півфіналі на 55-му "Євробаченні" в Осло. Пісня отримала назву "Sweet people", повідомляє "Сегодня".

"Багато хто перекладе російською назву як "Солодкі люди", - сказав віце-президент НТКУ Валід Арфуш, - але це не зовсім точно. Правильно буде "Душевні люди" або "Милі". Я хочу запевнити всіх, хто голосував за стару пісню Alyoshа, - "Sweet people" схожа на неї за духом, за манерою виконання і музикою".

В Осло напередодні пройшло жеребкування, за результатами якого Україна виступатиме під номером вісім. Буде це 27 травня. Сам же фінал "Євробачення" відбудеться 29 травня. Нагадаємо, що країни-організатори "Євробачення" - Іспанія, Велика Британія, Франція, Німеччина і господиня конкурсу Норвегія автоматично потрапляють у фінал.

Тим часом в Україні завершився перший відбірковий тур на "Нову хвилю" в Юрмалу, який дещо загубився в пристрастях за "Євробаченням". Утім, ім'я артиста, який представить Україну на конкурсі (27 липня - старт фестивалю) стане відомо лише у квітні - після 2-го туру прослуховувань у Москві.
Категорія:Культура| Перегляд:833| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.