З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » 87 млн. гривень на ремонт доріг на Прикарпатті

87 млн. гривень на ремонт доріг на Прикарпатті

фото 87 млн. гривень на ремонт доріг на Прикарпатті
4 березня датоване розпорядження голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка «Про стан утримання об’єктів дорожнього господарства області та відновлення покриття автомобільних доріг після зимової експлуатації».

За даними Служби автомобільних доріг в області, на фінансування дорожнього господарства Івано-Франківщини на 2013 рік заплановано: з державного бюджету 86 млн.798,5 тис. грн. - на поточний ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення. З обласного бюджету планується спрямувати 40 млн. 804,3 тис. грн. З них на капітальний ремонт мостового переходу в селищі Печеніжин - в обсязі 3 млн. 359,6 тис. грн.; на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення - 37 млн. 444,7 тис. грн.

Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, лютневого спільного рішення колегії облдержадміністрації та Регіонального комітету з економічних реформ Служба автомобільних доріг в області та ДП «Івано-Франківський облавтодор» приступили до виконання робіт з ліквідації ямковості на дорогах загального користування, насамперед державного значення.

 Службі автомобільних доріг Михайло Вишиванюк доручив «залучити усі наявні сили і технічні засоби для їх ремонту до кінця першого кварталу поточного року». До 10 березня має бути обліковано інформацію про усі об’єкти будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності та «забезпечено прийняття рішення». Ямковий ремонт на дорогах державного значення має бути завершено до 1 травня, а до 15 червня - на дорогах місцевого значення.

До Кабінету Міністрів України буде скеровано звернення Івано-Франківської облдержадміністрації щодо збільшення видатків на поточний ремонт та експлуатаційне утримання доріг в області.

 Головам РДА та міським головам міст обласного значення голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк доручив «забезпечити приведення до належного стану автомобільних доріг в області комунальної власності»; «за потреби організувати роботу із залученням підприємств, організацій до очищення доріг і вулиць від залишків снігу».

 Контроль за виконанням цього розпорядження покладено на заступника голови ОДА Руслана Гусака.

 Нагадаємо, Михайло Вишиванюк висловив ідею про необхідність сплати податку перевізниками лісу на ремонт доріг, а також оголосив 2013 рік - роком ремонту доріг в області.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:732| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): дороги
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.