З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка » 17 мільйонів євро на соціальний розвиток Україні надасть Євросоюз

17 мільйонів євро на соціальний розвиток Україні надасть Євросоюз

фото 17 мільйонів євро на соціальний розвиток Україні надасть Євросоюз
ЄС надасть Україні 17 мільйонів євро на соціальний розвиток. Про це йдеться у підписаній угоді про фінансування за проектом "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду, етап II". Угоду підписали комісар ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле та перший віце-прем`єр України Андрій Клюєв, передає УНІАН.

Під час брифінгу після підписання документа комісар ЄС, зокрема, зазначив, що питання гарного управління державою пов`язані не лише з реформами на національному рівні, але також із залученням людей до управління та з урахуванням думок громадян.

У свою чергу Клюєв зазначив, що в рамках цієї угоди місцеві органи влади надаватимуть пропозиції проектів для фінансування у спеціально створеній комісії, яка обиратиме найкращий з них.

Перший віце-прем`єр зазначив, що вже під час реалізації першої стадії угоди було запропоновано кілька цікавих проектів, передусім у сфері енергоощадження та енергоефективності, а також у сфері житлово-комунального господарства.

Крім того, Клюєв зазначив, що можуть пропонуватися проекти, спрямовані на розв'язання інших проблем місцевого самоврядування, покращення систем водопостачання та водовідведення, прибирання території.

Слід зазначити, що у Євросоюзі відзначають ризик заморожування макрофінансової допомоги Україні через проблеми з Міжнародним валютним фондом (МВФ). Про це заявив високопоставлений європейський дипломат у Брюсселі. За його словами, йдеться про 610 млн євро, рішення про надання яких було ухвалено ще влітку минулого року.

"Є ризик, що макрофінансову допомогу буде заморожено, оскільки передумовою для її надання є співпраця з Міжнародним валютним фондом, але тепер виглядає так, що уряд України не зміг виконати своїх зобов'язань", - сказав європейський дипломат.

Співрозмовник зазначив, що українська сторона, зокрема, не виконала зобов'язання перед МВФ щодо початку реалізації пенсійної реформи і підвищення тарифів на газ для населення.
Категорія:Економіка| Перегляд:587| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Україна, 17 мільйонів євро, соціальний розвиток, Євросоюз
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.