З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » 14-й тропічний шторм у сезоні сформувався у Мексиканській затоці. Його назвали "Нейт"

14-й тропічний шторм у сезоні сформувався у Мексиканській затоці. Його назвали "Нейт"

фото 14-й тропічний шторм у сезоні сформувався у Мексиканській затоці. Його назвали "Нейт"
У південній частині Мексиканської затоки сформувався тропічний шторм "Нейт", який став 14-м у цьому сезоні потужним циклоном, що отримав власне ім'я, передає РИА "Новости".

Швидкість поривів вітру, які супроводжують шторм, сягає 72 кілометрів на годину. Його епіцентр зараз - у затоці Кампече біля східного узбережжя Мексики і майже нерухомий, повідомляє американський Національний центр стеження за ураганами.

Очікується, що в п'ятницю шторм почне рух у північному напрямку в бік східного узбережжя США. Також у п'ятницю шторм може посилитися до урагану, зазначають синоптики. У деяких прибережних районах Мексики оголошено штормове попередження.

Нагадаємо, наприкінці серпня США пережили удар урагану "Айрін". Жертвами стихії у 12 штатах стали близько 50 осіб. За оцінками експертів, збитки від шторму в США можуть становити від 5 до 7 мільярдів доларів.

4 вересня тропічний шторм "Лі", що обрушився на американський штат Луїзіана, ослаб до стану тропічної депресії.

Зараз до американських берегів підступає ураган "Катя". Хоча в середу циклон послабшав до першого ступеня небезпеки за шкалою Саффіра-Сімпсона, NHC попереджає, що він може становити загрозу для жителів США безпосередньо в прибережних районах, де можуть виникнути сильні хвилі і зворотні морські течії.
Категорія:Новини світ| Перегляд:576| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Нейт, 14-й, Мексика, затока, шторм, тропічний шторм
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.