З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси » Виставка живопису Маргарити Паламарчук відкриється у виставковій залі івано-франківського культурно-мистецького центру «Є»

Виставка живопису Маргарити Паламарчук відкриється у виставковій залі івано-франківського культурно-мистецького центру «Є»

фото Виставка живопису Маргарити Паламарчук відкриється у виставковій залі івано-франківського культурно-мистецького центру «Є»
2 квітня у виставковій залі івано-франківського культурно-мистецького центру «Є» відкриється персональна виставка живопису Маргарити Паламарчук. Маргарита Паламарчук народилась 13 листопада 1985 року в Луцьку. Навчалась у художній школі. У 2009 закінчила ЛНТУ за спеціальністю «Товарознавство та експертиза в митній справі». Після університету знову повернулась до творчості, потрапивши на роботу у «Крамницю Мистецтв».
Минулого року Маргарита Паламарчук стала переможницею у номінації «Новий погляд» мистецького конкурсу «Art Now Session».
Художниця працює над тим, аби створити свій неповторний стиль. На її полотнах із легкістю знаходять місце шматки скла, дзеркала, батарейки, нитки та навіть риб’ячі скелети, які, однак, виконують аж ніяк не декоративну функцію. У художниці чимало яскравих зовнішньо й актуальних за тематикою робіт, таких як «Парк після травневих свят», «Поява нової зірки» та інших.

Виставка триватиме з 2 по 15 квітня. Вхід вільний.
Категорія:Анонси| Перегляд:658| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.