З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Організація "Поклик Нації" збирається йти з "хрестом і мечем" проти ВО "Свобода"

Організація "Поклик Нації" збирається йти з "хрестом і мечем" проти ВО "Свобода"

фото Організація "Поклик Нації" збирається йти з "хрестом і мечем" проти ВО "Свобода"
Тарас Боднар оголосив "хрестовий похід" на Олега Тягнибока. Лідер громадської організації "Поклик Нації" на прес-конференції в Івано-Франківську заявив, що має намір піти з "хрестом і мечем" проти Всеукраїнського об'єднання "Свобода".
 
У такий  спосіб  активісти "Поклику нації"  зреагували  на перешкоди, які чинить об'єднання "ультра-правих сил", щодо поширення в області газети "Дзвони Нації", каже Тарас Боднар. Це видання, засновником якої є "Поклик Нації", нещодавно опублікувало статтю під назвою "Найвдаліший піар-проект Партії регіонів - Олег Тягнибок".

 Він зауважив, що місцеві "свободівці" намагалися  підкупом та залякуваннями вилучити газету з обігу. Зокрема, члени міського органзації ВО "Свобода" Руслан Марцінків, Василь Попович та Михайло Королик кілька разів погрожували активістам "Поклику Нації", які розповсюджували газети на Вічевому Майдані, нарікає Тарас Боднар.

Нашим кореспондентам наразі не вдалося отримати з цього приводу коментар когось із представників  "Свободи". Проте  на деяких  Інтернет - сайтах  з'явилося повідомлення від її прес-служби. "Свободівці" заявляють, що дії громадської організації "Поклик нації" є проявом політичного замовлення, яке  дискредитує  справжніх українських націоналістів.

 
інформ. служба ТРК «Вежа»
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1148| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.