З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Напад на журналіста здійснено у місті Надвірна (фото)

Напад на журналіста здійснено у місті Надвірна (фото)

фото Напад на журналіста здійснено у місті Надвірна (фото)
Від недавнього часу Надвірну штормить у зв’язку із приватизацією земель окремими громадянами. Напруга досягла точки кипіння, правоохоронні органи виступають у ролі статистів. Найбільше дістається журналістам які виконуючи свій професійний обов’язок ризикують своїм життям та своїх рідних. Так в ночі 17 вересня на будинок в якому проживає головний редактор телерадіокомпанії  Надвірна Всеволод Кисілевський напали невідомі особи і вчинили розбій.

Все почалося ще у п’ятницю 13 вересня, на номер телерадіокомпанії «Надвірна» пролунав дзвінок. Невідома особа в наполегливій формі запропонувала головному редактору телерадіокомпанії не піднімати на телебаченні тему захоплення земель в урочищі «Городище» поблизу м. Надвірна на каналах ТРК «Надвірна» та ТРК «РАІ», інакше він жалкуватиме про свої дії.

17 вересня вночі, в будинку, де проживає головний редактор, було розбито 2 вікна пляшками елітного алкоголю, одна з яких не розбилась та була вилучена працівниками міліції як речовий доказ.

Під час нападу в будинку перебував журналіст з дружиною та трьохмісячний син.
Питання про напад на журналіста було розглянуте на сесійному засіданні Надвірнянської міської ради та прийнято звернення  за підписами голів усіх депутатських фракцій Надвірнянської міської ради : ВО "Свобода" В.Гринішак, ВО "Батьківщина" Р.Мажак, ПП "Фронт змін" Б.Зеленчук, ПП "Партія регіонів" І.Дем'ячук, також депутати поставили зверненя на голосування та одноголосно його підтримали.  
Голові Надвірнянської РДА
п.Касіянчуку Ю.Б.
Прокурору Надвірнянського району
п.Грицюку Н.П.
Начальнику Надвірнянського РВ УМВС
п.Чекмарьову Р.В.  
Депутатське звернення
Депутати Надвірнянської міської ради стурбовані нападом на житло журналіста комунального засобу інформації ТРК "Надвірна" Всеволода Кисілевського, який мав місце 17.09.2013 року, а також погрозами на його адресу у зв'язку з професійною діяльністю .
Просимо вжити необхідних заходів щодо виявлення злочинців та забезпечити  права журналіста.

Підтримано на черговій сесії міської ради 17.09.2013 року.


 Слідство по даному розбійному факті триває.

Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:990| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.