З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Маркевич: якщо Чигринський і Тимощук хочуть грати в збірній, їм потрібно змінити клуби

Маркевич: якщо Чигринський і Тимощук хочуть грати в збірній, їм потрібно змінити клуби

фото Маркевич: якщо Чигринський і Тимощук хочуть грати в збірній, їм потрібно змінити клуби
Головний тренер збірної України Мирон Маркевич заявив, що гравці, які не потрапляють в стартові склади своїх клубів, до національної команди викликатися не будуть. З огляду на це Маркевич порадив Анатолієві Тимощуку і Дмитрові Чигринському шукати собі нові клуби.

Нагадаємо, Анатолій та Дмитро поки що не можуть завоювати місце в стартовому складі своїх клубів - "Баварії" і "Барселони" відповідно. Обидва не здобули довіри у своїх тренерів і перебувають у глибокому запасі.

"У збірній повинні бути лише ті футболісти, які постійно грають у складі своїх команд, і не просто грають, а грають провідні ролі! Що стосується "Шахтаря" і "Динамо", то футболісти цих команд цінні для збірної своїм досвідом регулярних виступів в європейських турнірах, де крім майстерності формується ще й психологічна стійкість, яка необхідна гравцю збірної України.

Мені зараз дуже тривожно за колишніх лідерів "Шахтаря" Анатолія Тимощука і Дмитра Чигринського, які, перейшовши відповідно до "Баварії" і "Барселони", не грають, а сидять на лавці запасних. Якщо вони хочуть грати за збірну, їм потрібно або потрапляти до складу своїх команд, або шукати для себе такі команди, де вони будуть грати регулярно. Запасні гравців для збірної України - це не варіант", - заявив Маркевич в інтерв'ю виданню "День".
Категорія:Спорт| Перегляд:864| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.