З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Янукович обіцяє нову коаліцію і на тижні назве ім'я прем'єра, не ображаючи Тігіпка і Яценюка

Янукович обіцяє нову коаліцію і на тижні назве ім'я прем'єра, не ображаючи Тігіпка і Яценюка

фото Янукович обіцяє нову коаліцію і на тижні назве ім'я прем'єра, не ображаючи Тігіпка і Яценюка
Кандидат у президенти  Віктор Янукович  обіцяє назвати свою команду наступного тижня. Про це він заявив в ефірі телеканалу "1 +1".

Відповідаючи на запитання, хто може очолити секретаріат президента і уряд у разі обрання Януковича президентом, лідер Партії регіонів відповів: "Давайте не будемо забігати вперед".

"Якщо хочете, щоб я на це питання відповів - давайте вибирайте швидше. Я вам усе розповім вже наступного тижня", - пообіцяв він.

На питання, чи Янукович робив кадрові пропозиції Сергію Тігіпку і Арсенію Яценюку, кандидат відповів: "А як можна? Я не хочу їх ображати".

"Які у мене є повноваження зараз щось їм пропонувати? Як тільки я отримаю повноваження - є відповідна система, в якій можна вже рухатися у напрямі вирішення цих практичних питань", - підкреслив він.

"А зараз вони (Тігіпко і Яценюк. - ред.) розуміють, що хто б їм не обіцяв - це нереально. Це технології, за рахунок яких можна впливати на точку зору виборців. Я не хочу цього робити. Я хотів би, щоб люди самі визначилися ", - зазначив Янукович.

При цьому Янукович впевнено заявив про те, що після його перемоги на виборах, у Верховній Раді буде переформатовано коаліцію, в якій до Партії регіонів приєднуватися фракції комуністів, більша частина Нашої України - Народної самооборони і Блоку Литвина.

"Це питання назріває вже давно, і мова може не йти про всю фракцію НУ-НС, мова йтиме про більшу частину "Нашої України" і тих фракцій, які є в парламенті - Блок Литвина, можливо, фракція комуністів - і з Партією регіонів цього буде достатньо", - сказав він.

За його словами, у фракції НУ-НС достатньо "самостійні політики і вони визначатися без вождів".

"Є декілька груп (у фракції НУ-НС - ред), які становлять більшу частину" Нашої України, з цими групами наші депутати ведуть переговори ", - заявив він.

У свою чергу, народний депутат В'ячеслав Кириленко (фракція блоку Наша Україна - Народна самооборона) заяви, що депутатська група "За Україну!" не буде в коаліції з Партією регіонів, якщо Янукович переможе на президентських виборах.

"Партія За Україну не збирається входити в будь-яку коаліцію, в тому числі в коаліцію з Партією регіонів, якщо раптом Янукович виграє вибори", - заявив він в ефірі 5 каналу в четвер ввечері.

Кириленко нагадав, що очолювана ним депутатська група За Україну! (18 осіб) вийшла з нинішньої коаліції (БЮТ, НУ-НС, Блок Литвина). Всього у фракції НУ-НС - 71 депутат.

Янукович про "третій тур": "Ну як у вас язик повертається?"

У свою чергу, Янукович переконаний, що в Україні не буде ані Майдану, ані "третього туру".

Відповідаючи на запитання, чи можливий третій тур президентських виборів, кандидат заявив: "Ну як у вас язик повертається? Ну який третій тур? Забудьте, ніколи не буде вже ніяких третього турів. Ані Майданів, ані третього туру".

"Це чорна сторінка в історії нашої держави, коли була застосована майданна технологія", - зазначив Янукович.

"Після цього ми отримали демократії для обраних, а для всіх - закон", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, для чого "регіонали" виставили свої намети в центрі Києва, кандидат заявив: "Для того, щоб захистити результати голосування, тому що виборці вже не хочуть повторення 2004 року".

Як повідомлялося, вчора прем'єр заявила, що готова вивести своїх прихильників на вулиці у випадку, якщо другий тур президентських виборів пройде нечесно. А нечесність, за її словами, гарантується набуття чинності закону, який вчора вже підписав глава держави, а сьогодні опублікувала газета "Голос України".

Тим часом, у вагонах київського метро на екранах моніторів з'явилася агітація за кандидата в президенти України Януковича, в якій йдеться про "негайне" надання значних коштів з Держбюджету на вирішення багатьох проблем столиці у разі перемоги на виборах цього політика, передає УНІАН.

4 лютого на моніторах у вагонах метро з'явився агітаційний ролик із запевненнями пасажирів, що у випадку обрання Януковича президентом України, зокрема, з Державного бюджету "негайно" будуть надані кошти на добудову гілок метро на Троєщину, Теремки і Виноградар.

Крім того, у рекламі обіцяно, що Києву буде повернуто 7,5 млрд. грн боргів, з яких буде здійснено виплати надбавок до зарплат лікарям, вчителям тощо.

Тим часом, один із заступників голів виконавчого органу Київради вимагає, щоб головні лікарі забезпечили на виборчих ділянках столичних лікарень 50% голосів за кандидата на посаду президента України Януковича, повідомило поінформоване джерело.

Раніше перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька заявила, що "столичні медики дійсно активно підтримують кандидата на посаду президента України Януковича".

Тим часом, сьогодні, у п'ятницю - останній день, коли кандидати або їхні прихильники можуть агітувати виборців.
Категорія:Новини світ| Перегляд:953| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.