З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід

Новини, цікаві факти, репортажі Івано-Франківська, України та світу


Картинка Тирлич 20 ігор - 20 перемог. Баскетбол Прикарпаття
Завершився останній тур регулярного чемпіонату України I ліги з баскетболу. Цього року баскетбольний клуб «Тирлич» показав абсолютний результат – коломийська команда виграла усі 20 ігор з 20.
29 і 30 березня «тирличани» зустрілися в Ужгороді з місцевою командою, яка посідала 2 місце чемпіонату. Навіть попри те, що довелося грати в гостях, на результат коломиян це не вплинуло.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1405 | Дата: 03.04.2013

Картинка Виставка сценічного мистецтва - Віртуози української сцени
З нагоди Міжнародного дня театру відділи книгозберігання та літератури з мистецтва запрошують поринути у світ сценічного мистецтва, переглянувши виставку-сюрприз „Віртуози української сцени”.

    Існують на світі вартості, які ніколи не втрачають свого значення, тривають вічно і тому утримуються та передаються з покоління в покоління.
Категорія: Культура | Переглядів: 1042 | Дата: 26.03.2013

Картинка Вставай Україно. Опозиція відновлює акції протесту.
 У четвер, 28 березня, відновлюються акції протесту Вставай, Україно!. В Івано-Франківську, Чернівцях і Тернополі відбудуться марші за участю лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока.

Категорія: Анонси | Переглядів: 1070 | Дата: 26.03.2013

Картинка Інтернет-архів документів про історію ОУН та УПА
Запрацював сайт "Електронний архів визвольного руху", представлений Львівським національним університетом імені Франка та Центром досліджень визвольного руху. Тепер в Інтернеті — 10 тисяч раніше не доступних документів про історію ОУН та УПА.

Описані електронні копії систематизовані тематично та хронологічно, а сам Е-архів постійно поповнюватиметься, повідомляє прес-служба ЦДВР.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 829 | Дата: 25.03.2013

Картинка Крали з уже збудованого будинку
21 березня в Івано-Франківську близько шостої години ранку наряд групи затримання Державної служби охорони зіткнувся з непередбачуваною обставиною – під час патрулювання однієї з вулиць вони побачили, як через огорожу будівельного майданчика перестрибують якісь підозрілі чоловіки.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 837 | Дата: 25.03.2013

Картинка Коломиянам презентували роман «Як снитьс жито»
Днями, в Коломиї відбулася зустріч з письменником, журналістом, відомим громадським діячем Дмитром Захаруком, який завітав до писанкового міста з презентацією своїх творчих доробків. Нещодавно вийшов друком роман «Як сниться жито» та збірка оповідань «Мірка». Автор переконаний, що тема боротьби українського народу за Україну та людські стосунки у складних життєвих ситуаціях дуже актуальна у наш час.
Категорія: Культура | Переглядів: 1049 | Дата: 25.03.2013

Картинка Новий Папа Римський Хорхе Маріо Бергольо
Конклав, що розпочав роботу 12 березня у Ватикані, обрав сьогодні, 13 березня, 266-го Папу Римського. Ним став кардинал Хорхе Маріо Бергольо із Буенос-Айреса....
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1515 | Дата: 13.03.2013

Картинка На Долинщині вбили вовка
Мешканці сіл Вишків, Сенечів та Мислівка, що на Долинщині відтепер не бояться виходити ввечері на подвір’я, адже днями єгері Вигодського лісгоспу вполювали вовка одинака, який тероризував вищезгадані села вже більш як пів року.
Ще влітку в селах ставалися випадки, коли вовк перерізав за одну ніч більше десятка овець, забрав декілька собак, а ввечері люди не раз бачили на околиці сіл очі звіра, який шукав собі здобич.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1774 | Дата: 11.03.2013

Картинка Відбудеться кубок із міні-футболу за підтримки Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ
8-9 квітня 2013 року в рамках відзначення Року віри для налагодження товариських стосунків та співпраці між мирянськими організаціями, популяризації здорового способу життя та святкування Всесвітнього дня здоров’я в Муніципальному фізкультурно-оздоровчому центрі м. Івано-Франківська відбудеться кубок із міні-футболу.
Категорія: Анонси | Переглядів: 1040 | Дата: 11.03.2013

Картинка В дитячій лікарні на Чорновола діти підчіплюють невідому інфекцію?
Наталія Грейчук мати, дитина якої 4 березня потрапила в міську дитячу лікарню по вул. Чорновола з діагнозом неускладнена правобічна пневмонія.

За словами жінки, дитину оглядали на коридорі, де був страшенний протяг і прийняли рішення госпіталізувати.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1292 | Дата: 11.03.2013

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 347 348 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.