З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід

Новини, цікаві факти, репортажі Івано-Франківська, України та світу


Картинка США та союзники працюють над новими санкціями проти Ірану, однак "двері для діалогу залишаються відкритими"
Двері для конструктивного діалогу з Іраном залишаються відкритими, проте США та їхні союзники мають намір працювати над новими санкціями проти Ісламської Республіки, заявив журналістам президент Барак Обама. За його словами, робота в цьому напрямку йде "досить швидко", передає ИТАР-ТАСС.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 896 | Дата: 10.02.2010

Картинка Євросоюз скликає екстрений економічний саміт в Брюсселі, щоб протистояти новій хвилі кризи
Євросоюз скликає екстрений економічний саміт в Брюсселі 11 лютого, щоб сформулювати скоординовану відповідь співтовариства на третю хвилю економічної кризи, що стала найбільшою за всю 11-річну історію зони євро. Створена 1 січня 1999 року з появою в безготівкових розрахунках єдиної європейської валюти ...
Категорія: Економіка | Переглядів: 1369 | Дата: 10.02.2010

Картинка Новий чилійський лідер-мільярдер сформував свій уряд "з найкращих"
Кістяк уряду Піньери, першого консерватора з моменту виходу з політичної арени генерала Аугусто Піночета у 1990-му році, склали міністри, що відносяться до таборів незалежних і технократів.
Його однопартійців в уряді лише чотири, а посаду міністра оборони займе представник опозиції Хайме Равінет.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 962 | Дата: 10.02.2010

Картинка Завдяки схемі "підвозу" Янукович мобілізував близько 20% виборців, вважає Чорновіл
Після звільнення Юрія Луценка з посади голови МВС на сході України під час виборів безперешкодно відбувався "підвіз" виборців, що додало голосів Віктору Януковичу. Про це заявив позафракційний депутат Тарас Чорновіл, коментуючи те, що кандидат у президенти Юлія Тимошенко не визнає результат виборів, передає УНІАН.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 913 | Дата: 10.02.2010

Картинка Янукович заявив, що він не "маріонетка Кремля"
Віктор Янукович, який перемагає на виборах в Україні, закликав у вівторок свою суперницю визнати поразку, і дав обітницю об'єднати Україну після виборів, які розділили країну навпіл. Про це він сказав у ексклюзивному інтерв'ю американській телекомпанії CNN.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 1132 | Дата: 10.02.2010

Картинка 10-го лютого. В цей день народилися, померли, свята
* 1635 — засновано Французьку Академію — провідне наукове товариство Франції, спеціалізоване у сфері французької мови та літератури
    * 1810 — відбулося урочисте відкриття Одеської опери
    * 1942 — вручено перший «золотий диск» (від компанії грамзапису «Віктор» Ґленну Міллеру за відому композицію Chattanooga Choo Choo)
Категорія: В цей день | Переглядів: 1050 | Дата: 10.02.2010

Картинка Депутати Європарламенту вимагають від ЄС реакції на зміни закону про вибори в Україні
В четвер, 4 лютого, декілька членів комітету Європарламенту у міжнародних справах, включаючи керівника парламентської місії по спостереженню за президентськими виборами в Україні Павла Кувала (Pawel Kowal), призвали голову дипломатії Євросоюзу баронесу Кетрін Ештон офіційно відреагувати на внесення українським парламентом змін до закону про вибори президента країни.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 894 | Дата: 05.02.2010

Картинка Івано-Франківськ святкуватиме день народження Боба Марлі
Ця вечірка покликана  вшанувати культову фігуру Боба Марлі, як виконавця що зумів досягти міжнародного визнання, розповідає організатор концерту Андрій Осадчий. Адже  талант і темперамент афро-американського співака залишили яскравий слід у творчості багатьох поколінь етнічних музикантів.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1024 | Дата: 05.02.2010

Картинка У Нью-Йорку відкривається виставка українського мистецтва
У п’ятницю, 5 лютого 2010 р., у місті Нью-Йорк (США), в престижному інтелектуальному клубі National Arts Club у центрі міста, Галерея Тетяни Міронової відкриває нову виставку сучасного українського мистецтва Contemporary Ukrainian Artists. Виставка триватиме до 20 лютого включно, передає "Корреспондент".
Категорія: Культура | Переглядів: 941 | Дата: 05.02.2010

Картинка Кличко та Валуєв не можуть домовитися: Дон Кінг вимагає забагато грошей з українця
Поєдинку чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка з екс-володарем поясу чемпіона за версією WBA Ніколаєм Валуєвим заважає сопромоутер росіянина Дон Кінг. Американець вимагає для свого клієнта гонорар у 4 мільйони доларів, повідомляє німецький таблоїд Bild.
Категорія: Спорт | Переглядів: 879 | Дата: 05.02.2010

« 1 2 ... 342 343 344 345 346 347 348 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.